20100213

Facebook Hesabı Çalma

Facebook Hesabı Çalma

Daha önceden yöneticisi olmayan grupların nasıl listenecegini benzer arama ile sizlere anlatmıştık fakat bu anlattıgımız yöntemi facebook sosyal paylaşım sitesine ilettigimizide belirtmiştik o kadar fazla şikayet maili aldık ki maillerde hep aynı şeyler neden açıgı söylediniz bizde dedik bakın herzaman yedekte sakladıgımız birşey vardır işte şimdi yeni versiyonu ile birlikte =) Birçogunuzun merak ettiği bir olay daha varki uzun zamandır anlatma fırsatı bulamadım. Bugünde acayip derecede mutlu oldugumdan siz facebook türkiye kullanıcıları ile Facebook Sosyal paylaşım sitesindeki düşen gruplara nasıl yönetici olacagımızı anlatacagım herşeyden önemlisi bu grupları nasıl bulacagımız önemlidir.

Öncelikle arama motorumuz Google giriş yapıyoruz arama kısmına site:facebook.com There are no admins left in this group! kırmızı renkte yazılı yazıyı aynen aratıyoruz karşımıza çıkan facebook linkleri düşmüş gruplardır. Yöneticileri silinmiş olabilir, grup amacı dışına çıkmış olabilir. hiç emek vermeden direk gruplara çökebilirsiniz. İllegal bir durum söz konusu degildir. Herşeyi legal olarak degerlendirirsek seviniriz.

Hepinize bol grup almalar…

4 yorum:

  1. bu grubu nasıl alacağız peki tamm yöneticisi yok ama kendimi nasıl oraya yönetici yapabilirim onu söleyin

    YanıtlaSil
  2. Bana burdan biri yardımcı olabilir mi eski bir adresim var onu geri almam gerekli iletişim adresim ozturk.ismail06@gmail.com

    YanıtlaSil
  3. Ali İhsan özaytaç

    YanıtlaSil