20100213

Facebook Poker Chip Çalma Yöntemleri

Facebook Poker Chips Çalma

Facebook pokerchips çalmak oldukça kolay birşeydir. Size daha önce denediğimiz ve binlerce ele geçirdiğimiz facebook hesapları hakkında tecrubelerimi paylaşacağım.

Facebook insanların eski arkadaşlarını bulma bahanesi ile eskiden hoşlandıkları insanarı yada hoşlandığını bir türlü açıklayamayan insanlar topluluğunun ve genelde webcam ile çekilmiş salakça ve birbrinin kopyası resimlerle dolu profillerin olduğu bu sitede bir sürüde bilgisayarın porno izleme ve karı kız araklama yeri olarak, Evde kalmış yada ezik kızların piyasa yapmaya çalıştığı kaşar dünyasında bir devrim yaratarak sürekli yeni aptalların eklenmesi ile devam eden bir sosyal enayilik sitesidir.

Facebook da kişisel bilgilerinizin adınıza düzenlenebilecek kredi kartları, sizin adınıza çekilmiş krediler, üzerinize açılmış naylon faturacı insanların sizin bilgilerinizi kullanması için harika hazırlanmış bir ortamdır.

genelde kredi kartı bilgilerinizi öğrenmek amaçlı annenizin kızlık soyadını sormaları üzerine facebooktaki dayınızı tespit etmeleri yeterli olacaktır. :) Bunun gibi binlerce yöntem kullanılmaktadır. Suya sabuna dokunmadan bir sürü adınıza yapılacak olan sahtekarlığa açık mal mal facebook kazanç kaynağı olmaya devam edeceksiniz.

Şimdi facebook Pokerchips çalmak hakkında öncelikle insanların dikkatini çekmeyecek bir alan adı satın alıyorsunuz. Örneğin Dikkat çekmeyecek bir alan adına örnekse; us12.com, us05.com gibi gibi neden us12.com gibi bir alan adı diye soracak olursanız. sorunun cevabı çok basit; Almış olduğunuz US06.com alan adı altına facebook isminda açıcagınız altalan adına kuracağınız fake facebook sayfasının kopyası olacak. :)
Sonrasında şöyle bir adres çıkacak karşınıza. facebook.us17.com gibi:) insanlar alan adına dikkat etmeyecektir sanki bir facebook aplikasyonu gibi gözükecektir.

Hemen peşi sıra elinizde elegeçirmek istediğiniz facebook hesaplarının mail listesini hazırlıyorsunuz ve toplu mail olarak şu mesajla göndereceksiniz.

Facebook hesabınız Kapatılabilir gibi. içeriğini doldurursunuz zaten..

Kurban sizin göndermiş olduğunuz maildeki mesajı gönderince eywaaaahhhh tüm karı kız listem gidecek hemen linki tıklayıp bilgilerimi doğrulayım şeklinde bir feryatla mail olarak göndermiş olduğunuz fake adres kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapacak dolasyısıyla tüm bilgileri size mail olarak gelecektir.

Bu yöntemlerden bir tanesi diğer facebook pokerchips hack yöntemlerini yada hesap hackleme yöntemlerini sizinle paylaşacağım.

2 yorum:

  1. ama sorun su ki facebook hesabını hangi mail ile kaydetmiş bunu da bulmak zor artık

    YanıtlaSil
  2. indiremedim yardımcı olurmusunuz

    YanıtlaSil